Política
Manifestació independentista
Foto: Manifestació independentista | Principal
Independentisme

Òmnium fa una crida a portar estelades als punts on passa La Vuelta per Catalunya

Temps de lectura: 1 minut
Manifestació independentista
Foto: Manifestació independentista | Principal

Òmnium Cultural ha convocat accions arreu del territori al pas de La Vuelta Ciclista per diferents punts del país a partir d'aquest dissabte.

En detall: L'entitat sobiranista fa una crida a la mobilització i a portar l'estelada als diferents punts per on passa la cursa per fer visible el conflicte polític català al món.

  • La primera cita serà aquest dissabte a Barcelona, que iniciarà a la platja de Somorrostro i acabarà a l'Avinguda Reina Maria Cristina.

En profunditat: Les dues primeres etapes de la Vuelta passaran per la capital catalana i afectaran molt la mobilitat dels cotxes.

  • El tinent d'alcalde de Seguretat, Albert Batlle, ha avisat aquest dimecres que "l'afectació a la mobilitat serà molt important, probablement la més gran" que ha conegut la història de Barcelona.

La Vuelta: El circuit que els ciclistes recorreran en la contrarellotge per equips el dissabte s'allarga per 14 quilòmetres de la ciutat, en què els 22 conjunts sortiran cada quatre minuts des de la platja del Somorrostro per a dirigir-se primer a Sant Martí i arribar a meta en l'avinguda Maria Cristina, després de travessar el centre.

  • Tot l'itinerari estarà voltat, amb 28 quilòmetres continus de tanques, que es començaran a col·locar a partir de les 13.15 hores del dissabte. L'etapa es disputarà a partir de les 19.00 hores, però quedarà tancat per complet des de les 14.00 a les 21.00 hores d'aquest dissabte.

 

Categoria: Política
Etiqueta: Independentisme